1 Ocak 2014 Çarşamba

Agricultural Simulator 2012 // Full // Tek Link

AgriCulturaL SimulatoR 2012 // Full // Tek Link

Agricultural Simulator 2012 // Full // Tek Link

Merhaba iyihile.com Takipçileri,
Sitemiz üzerindeki simulasyon oyunları kategorisindeki paylaşımlarımıza devam ediyorum.Bu aralar tır ve çiftçilik oyunlarına artan ilgiden dolayı kullanıcılarımızın istekleri doğrultusunda oyunlar eklemeye çalışıyoruz.Bu yazımızda da sizlere AgriCulturaL SimulatoR 2012 oyununu paylaşıyoruz.

Bu oyunumuzda çiftçilik yaparak para kazanıyoruz. Farming simulator tarzı bir oyun olup çiftçilik yapmaya heveslenenler ve bu tür oyunlara meraklı olanlar bu oyunu indirip deneyebilirler.Oyuna başladığımızda ilk başlarda bir arazinin üzerinde buluyoruz. Arazimiz bük ve yeşil bir alandadır. Biz bu araziyi kısaca adam edeceğiz.Tarlayı süreceğiz ekinleri ekeceğiz ürünler yetiştireceğiz ve bu yetiştirdiğimiz ürünleri de satıp para kazanacağız. Oyunun mantığı budur. Yani gerçek hayattaki bir çiftçi ne yapıyorsa sizde bu oyunda aynı şeyleri yapacaksınız ve çiftçilik konusunda bir deneyim yaşayacaksınız.
Eğer ticari zekanız ve çiftçilik kabileyetinizi doğru şekilde kullanabilirseniz doğru ürünlerle doğru zamanlamalarla işlerinizi ve çiftliğinizi büyütebilirsiniz.Kazandığınız paraları yatırım yaparak değerlendirme yoluna gitmelisiniz.Tarım sektöründe kullandığımız birçok aracı bu oyunda göreceksiniz. En önemli tarım araçlarından biri olan traktörler bu oyunun olmazsa olmazıdır.
AgriCulturaL SimulatoR 2012 full indirmek isteyenler sitemiz üzerinden tek link indirme imkanıyla indirebilirler.iyihile.com adresini takip ederek birçok oyun hileler yamalar ve programlardan yararlanabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar dilerim.Ayrıca oyunu çalıştırabilmeniz daemon tools programının bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor. Eğer bilgisayarınızda bulunmuyor sitemiz üzerinden full programlar kategorisine uğrayıp indirebilirsiniz.

AgriCulturaL SimulatoR 2012 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemleri: Windows XP / Vista / 7
işlemci: Pentium 4 2.0GHz / Athlon XP 2000+
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: GeForce 7900 GT / Radeon X1800 Series 256MB
HDD: 1 GB
Dil: Almanca
indir

AgriCulturaL SimulatoR 2012 Full tek Link Indir : Tıkla Indir

 AgriCulturaL SimulatoR 2012 Oyunundan Görüntüler
as1 as2 as3 as4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder