1 Ocak 2014 Çarşamba

Uk Truck Simulator İndir // Full // Tek Link

Uk truCk SimuLator Indir // Full // Tek Link

Uk Truck Simulator İndir // Full // Tek Link

Merhaba Sayın Ziyaretçilerimiz,
Sizlerin isteklerini karşılayacak simulasyon oyunları kategorisindeki paylaşımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.Bu aralar oldukça revaçta olan simulator oyunlarının sitemize eklenmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz.Bu yazımızda da Uk truCk SimuLator oyununu sizler için paylaşıyorum.Scs Software firması tarafından yapılan bu oyunda yine tır şoförlüğü yaparak yük taşımacılığı yapacaksınız.

Ancak oyundaki haritada sadece İngiltere ye özeldir.İngiltere de şehirler arası yük taşımacalığı yapıp para ve seviye puanları topluyorsunuz. Scs firması bildiğiniz gibi kendini tır simulator oyunlarında oldukça geliştirmiş ve büyük başarılar yakalamış bir firmadır.Birçok oyunun altına imzasını atmış olduğundan oyunu beğeneceğinize eminim.Başka ülkelerde geçmeyip bir tek ingilterede geçmesi de bu oyunu diğer oyunlardan ayıran özelliğidir.
Bilmeniz gereken bir diğer husus da İngiltere de trafiğin soldan akmasıdır.Biz normalde Türkiye de trafiği sağdan aktığı şekliyle alışığız.Araçları sollayarak ilerleriz.Ancak İngiltere de tam tersinedir.Bu nedenle oyunda ilerlerken bu size garip gelebilir dalgınlıkla kazalar yapabilirsiniz. Zamanla oyunda vakit harcadıkça alışırsınız.Uk truCk SimuLator indirmek isteyenler sitemizden full ve tek link indirme imkanıyla indirebilirler.Hepinize iyi oyunlar dilerim.

Uk truCk SimuLator Sistem Gereksinimleri

RAM: 1 GB RAM for Windows XP / 2 GB for Windows Vista or Windows 7 .
Hard Disk : 900 MB of free Hard Drive Space
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7 .
Ekran Kartı : 256 mb
indir

Uk truCk SimuLator Full Indir : Tıkla Indir

Uk truCk SimuLator Oyunundan Görüntüler
uktruck uktruck2 uktruck3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder